MB Massageterapi, Halmstad

Bekräftad listning, uppdaterad den den 29 oktober 2019

Driftstimmar

onsdagonStängd
torsdagtoStängd
fredagfr
09:00 – 18:00
lördag
09:00 – 18:00
söndagStängd
måndag
09:00 – 18:00
tisdagtiStängd
Closed.
Öppnar i  1 Dag 10 h 24 min.
1 Dag 10 h 24 min

Detaljerade näringsliv informationer

Momsnr.
6307291309

Profil

Vill du göra en förändring och börja leva med mer energi, passion och glädje? Kom och lägg dig på en varm och skön massagebänk, släpp omvärlden för en stund och låt dig bli väl omhändertagen. Det är du värd!


Detaljerad beskrivning
Varför just mina behandlingar?
Jag brinner verkligen för det jag gör. Jag har jobbat med massageterapi i c:a 14 år och varje dag har varit en otrolig gåva! Det finns knappt någon bättre känsla än att få hjälpa en annan människa och sedan få bevittna och vara en del av förvandlingen. Jag tror så starkt på det jag gör att jag erbjuder pengarna tillbaka till den som inte skulle vara nöjd med behandlingen. Jag vill verkligen att du blir mer än nöjd med din investering.

Kommer du ihåg vilken energi och rörelseförmåga man hade som barn?
Ingenting var omöjligt när vi rörde på oss hela dagarna och använde våra kroppar mer. Jag förstår att rytmen i dagens samhälle, med alla dess krav och måsten, kan vara utmattande. Oftast spenderar vi tid och pengar på allt annat än oss själva.

Min vision är att hjälpa dig att må så bra som möjligt. Genom de olika terapierna, anpassade efter just dina behov, vill jag hjälpa dig att komma i balans i både kropp och själ. Vill du göra en förändring och börja leva med mer energi, passion och glädje? Kom och lägg dig på en varm och skön massagebänk, släpp omvärlden för en stund och låt dig bli väl omhändertagen. Det är du värd!
Nyckelord:
Massage, Fibromassage, Klassisk Massage, Rosenmetoden, Hot stone massage, Lymfmassage, Koppingmassage, Bemer Terapi, Massage i Halmstad, Massageterapi i Halmstad

Bedömningar

Bli den första att skriva en recension för MB Massageterapi!

Dela erfarenheter!

Facebook